13 Ekim 2011 Perşembe

Ilk Sayfadayim

Uzun zamandir gelismelerle ilgili yazmiyordum sanki planladiklarimi yazinca birseyler oluyor ve ben planladiklarimi uygulayamiyordum. Bu yuzden bir muddettir blogumdan ayri kaldim. Ancak beni duzenli takip edenler icin yazdiklarimim yarim kalmamasi icin gelismelerden bahsedecegim.
Gunde 6000 kere aranan bir keywordle ilgili site actim. Ana kelimenin yanisira 4-5 tane daha anahtar kelime belirledim bunlarda gunluk 100 ila 800 kere aranan kelimler. Su anda hedefledigim anahtar kelimemde google da ilk sayfaya geldim. ayrica diger iki keywordle ilk 3 deyim. Bircok long tail keywordde de oyle.
Yaklasik targeted trafic olarak 500 kisi siteme geliyor. Ortalama 3 dk kaliyor. Su an adsense i deniyorum. Bugun 1 dolara yakin kazandi sitem. Ilk hedefim adsense biraz daha guzel yerlestirip etkinligini arttirmak olacak sonrada sitemin 1. ci siraya gelmesine ugrasacagim bu aradada bir e book yazip adsense +  e bookla monetize edip diger projelere donecegim.
Bu site ile ilgli calismalari temmuz ayi gibi yaptim. Sonrasinda pekde ugrayamadim aslinda ama icerik o kadar kaliteli olmuski dogru duzgun backlink bile yapmama ragmen sitem ilk sayfaya geldi.
Yenilenen google algoritmasi nedeniyle kaliteli siteler yapanizi oneririm arasira update edin yoksa google cezalandiriyor. :)
Benden simdilik bu kadar . beni takip edip sonrasinda ne oldu diye merak edenler icin yazdim...
Herkese bol sanslar iyi calismlar dilerim....