17 Aralık 2010 Cuma

1 Dolara domain - alan adi!

19 Araliga kadar tum domainleri 1 dolara alabilirsiniz. Yapmaniz gereken check out kisminda enter promoyu tiklayip Holiday99 yazmaniz yada kopyalamaniz. Zaman olsa bile belli bir sayida vereceklerinden elinizi cabuk tutmanizi oneririm.

Ayrica hostingde indirimleride var. Onuda sayfanin sag ust kosesinde gorebilirsiniz.

15 yorum:

  1. Nerden alacağız ? yazarmısınız adresi ltf

    YanıtlaSil
  2. hım Godaddy galiba değilmi?

    YanıtlaSil
  3. evet Godaddy! umarim kota dolmadan alabilirsiniz.

    YanıtlaSil
  4. Sema hn
    Promo kodunuzu kullanarak bir domain aldım sayenizde)Umarım moreniche te ıyı kazançlara imza atarız
    Tşkler saygılar

    YanıtlaSil
  5. Cok sevindim. Size de basarilar dilerim. Hangi urunu tanitmayi dusunuyorsunuz. BU arada host hizmeti icinde bir kupon geldi birazdan inuda paylasacagim.

    YanıtlaSil
  6. Ben skin care ile alakalı bır domain aldım ..urunu secmedım daha.hala araştırmaya devam edıyorum.Host ıcın hostgator u kullanmayı düşünüyorum .Bakalım.Sizin öneriniz varmı?Benimde sizle paylaşmak isteğim seyler var.Market samurai konusunda

    YanıtlaSil
  7. Bende su an hostgator kullaniyorum. Black friday de yuzde elli indirim vardi o zaman almistim. 2 tanede domainim var. Birisi weightloss pills digeride weightloss patches. Su an oncelikli olarak patch sitesini kurmayi planliyorum.
    Bu arada dun Market Samuraiyini satin aldim indirimin son gunuydu. yuzde 35 indirim cok iyiyidi kacirmak istemedim 97 dolari verdik :)

    YanıtlaSil
  8. Hayallah acele etmişsin biraz ama neyse.
    Biz malum Turk aklı..
    Nerde bedava biz orda.).Hayırlısı

    YanıtlaSil
  9. 30 gun para iadesi var. Baska bir yol biliyorsaniz hemen geri verebilirim:)

    YanıtlaSil
  10. ya aslında var tabi.Ben biryerden buldum cracki ni kullanarak yükledim valla suan super çalışıyor.Ama ilerde birsey olur bilemem.İSterseniz bi deneyin duruma göre iade yapın

    YanıtlaSil
  11. Denemek lazim 97 dolar az degiL ozelliklede halen para kazanamamisken :)

    YanıtlaSil
  12. http://dijitalkazanclar.web.tr/2010/12/14/market-samurai-nedir/
    ozaman lütfen yukarıda ki linkten aynen yazılanı uygula..ben yaptım oldu.

    YanıtlaSil
  13. slm.
    ne yaptınız .indirdinizmi bunu ? aldığınız ne oldu ?
    kemal

    YanıtlaSil
  14. Merhaba,

    Iki sebebpten Henuz indirmedim. Birincisi bu aralar elimdeki versiyonu cok kullaniyorum. Sizin onerdiginiz surum acaba kendini upgrade ediyor mu ona emin olamadigimdan elimdeki surumu degisremedim. Belki biliyorsunuzdur Gecen ekim ayi siralarinda google algoritmasinda baya bir degisiklik yapmis ve bircok software ise yaramaz hale gelmis. Sizin elinizdeki market samuraiyi surumuyle ilgili tecrubeleriniz nelerdir?
    Ikinci sebepte biraz duygusal bakmam olaya. Boyle guzel birsey icat etmislerken ucreti haketmislerken kopyasini kullanmak sanki haksiz etmek olurmus gibi geliyor. Birde ucretini boyle yuksek yapmasalar...

    YanıtlaSil