18 Aralık 2010 Cumartesi

Hosting de yuzde 15 indirim!

 Godaddy den indiirm maili aldim. Hosting hizmetini godaddyden alacaksaniz sagdaki reklamdaki indirimin ustune bu kodu kullanarak fbhost15 ekstra yuzde 15 indirim alabilirsiniz...


Enjoy!

5 yorum:

  1. godaddy den yeni bir mail aha geldi. Bu seferki
    75 dolar ve ustu harcamaya yuzde 20 indirim seklinde promo kodu fbgdhome20. Host ve domain alarak 75 dolari rahat gecersiniz.

    Bu arada bu kuponlar onceden hesabi olanlar icin gecerli olabilir. Ilk defa hesap aciyorsaniz mutlaka onceki posttaki Holiday99 kuponunu deneyin. Domaininizi halen 1 dolara alma sansiniz var.

    YanıtlaSil
  2. selamlar yeniden sema hn
    Birsey sormak istiyorum.Şimdi ben godaddy den bır adet domain aldım.Morenicte ucretsiz hostıng verıyormuş.Oraya kayıt oldum.Aldığım domaini oraya transfermı edicem yoksa forward dıye bir yer var.Oradan hostingime forward mı edicem?Transfer edersem 7-8 dolar gibi bir para istiyor.Ne dersiniz? ne yapmam lazım.(hostınge domain tanıttım 4 gündür pending yazıyor.Sanırım bu yüzden
    kemal

    YanıtlaSil
  3. Kemal bey,

    Ben Moreniche'in hostingini kullanmiyorum. Fazla bir bilgim yok oyuzden ancak bazi seyler onerebilirim. Mesela tanittim derken sizden meta tagden yada sitenizin e mailinden verification yani onay bekliyor. Verdikleri meta tag:
    meta name="verify-mn" content="8d41b4f0cd823a6aaf462f1bb20e6f" boyle birsey olacak. Bunu head kismina yerlestirdiniz mi? yerlestirdiyseniz metatag verificationdan request verificationi tiklayin.
    Seyretmissinizdir ama your toolbox-wordpress-login and create a database videosunu seyretmenizi oneririm.
    Dedigim gibi MN 'in hostingini kullanmiyorum. Bu website konularindada eminim siz benden cok daha bilgilisinizdir. Mn de affiliate managerinizada bu konuyu danisabilirsiniz. Sonucu muhakkak bildirin olur mu?
    Mutlu yilllar dilerim.

    YanıtlaSil
  4. ok teşk ederim..paylaşırım tabi.Bende hostgator kullanıyordum.Malum bakalım bu free MN nasıl olur dıye deneme amacıyla yola cıktım.
    Mantık olarak aynı olmalı tabı.Domaın farklı yerden host farklı yerden olunca domaın name ı hosta yönlendirmek lazım galiba..Bıraz kurcalıyım bakalım
    sizede mutlu yıllar görüşmek üzere
    Kemal

    YanıtlaSil